Deparazitari, vaccinari, tratamente

Vaccinari

Vaccinarile sunt critice pentru bunastarea animalului de companie, protejandu-l de boli virale potential mortale precum boala Carre (jigodie), parvovirusul, leptospiroza si turbarea (in cazul cainilor) sau panleucopenia, virusul leucemiei feline si rabia (in cazul pisicilor).

Medicii nostri va vor ajuta sa decideti care vaccinuri sunt adecvate pentru animalul dumneavoastra de companie. Administrarea corecta si vaccinarea la varsta adecvata si la intervale de timp regulate, sunt indispensabile pentru sanatatea animalului dumneavoastra.

Vaccinarea este deosebit de importanta la animalele tinere care dispun de un slab sistem imunitar. Aceasta procedura debuteaza, de obicei, de la varsta de 6-8 saptamani si este finalizata in jurul varsta de 16 saptamani.

Vaccinarile sunt, in general, insotite de consultatie si examinari care sa asigure ca animalul dumneavoastra de companie este sanatos.

Deparazitari

Ambulance Vet ofera informatii despre o serie de programe de control al parazitilor. Cei mai frecventi paraziti sunt puricii, capusele si tantarii. Puricii si capusele pot transmite boli animalelor de companie printr-o simpla muscatura.

Multe animale de companie sufera reactii alergice severe la muscaturile de purici si capuse. Parazitii interni (cum ar fi viermii) sunt, de asemenea, capabili sa produca boli severe la animalele de companie. Este imperativ ca proprietarii sa utilizeze un produs care protejeaza animalele de companie de acesti paraziti, in scopul de a-i mentine perfect sanatosi.

In plus, din cauza actiunii parazitilor intestinali, tuturor animalelor de companie trebuie sa li se recolteze cel putin un examen coproparazitologic pe an.

Personalul nostru si medicii veterinari va vor ajuta sa alegeti produsul corect pentru companionul dumneavoastra, pe baza factorilor de risc si a starii acestuia de sanatate.

Unde ne gasiti

Com. Alexandru cel Bun, DN15
La 5 minute de Piatra-Neamt


Vizualizaţi Ambulance Vet SRL pe o hartă mai mare

Program