Chirurgie

Chirurgie generala

Ambulance Vet vă oferă servicii profesioniste de Chirurgie generală, o specializare care include o varietate de proceduri comune şi elective efectuate sub anestezie generală şi care acoperă operaţiuni precum: castrarea (ovariohisterectomie/orhidectomie), îndepărtarea nodulilor şi biopsie, sutura plăgilor, drenarea abceselor, chirurgie exploratorie, îndepărtarea de corpuri străine gastro-intestinale, enucleere sau cistotomie (eliminarea de pietre din vezica urinară).

Chirurgie Ortopedica

Spitalul clinic Ambulance Vet ofera servicii de chirurgie ortopedica. In cazul in care animalul dumneavoastra de companie isi fractureaza un picior, este necesara fixarea acestuia cu ajutorul unui implant metalic pentru a alinia oasele fracturate intr-o pozitie naturala.

In cazul in care animalul dumneavoastra de companie sufera o leziune la nivelul ligamentelor genunchiului (de exemplu desirarea ligamentului cruciat), proceduri cum ar fi TPLO (nivelarea platoului tibial) sau repararea extracapsulara pot fi recomandate.

Dislocarea (luxatia) rotulei (patela) poate solicita uneori interventie chirurgicala pentru a reduce durerea si a imbunatati calitatea vietii animalului tau. Daca exista o problema in interiorul unui articulatii (artrita severa, exostoze), chirurgul poate recomanda deschiderea chirurgicala a articulatiei pentru a solutiona problema aparuta.

Chirurgie tesuturi moi

Ambulance Vet pune la dispozitie servicii de chirurgie a tesuturilor moi. Chirurgia tesuturilor moi se refera la interventii chirurgicale pe orice parte a corpului cu exceptia: oaselor/articulatiilor (chirurgie ortopedica), inimii (chirurgie cardiaca), sau sistemului nervos (neurochirurgie).

Exemple de operatii comune ale tesuturilor moi includ interventii chirurgicale gastro-intestinale (pentru a elimina obiecte straine sau sectiuni bolnave de intestin), chirurgia vezicii urinare (pentru a elimina pietre sau polipi), chirurgia ficatului (pentru a elimina mase sau lobi bolnavi), splina (de multe ori pentru a elimina splina sau mase).

Exista o multitudine de proceduri ale tesuturilor moi care se pot efectua in incinta Ambulance Vet, iar medicii veterinari vor sta la dispozitia dumneavoastra in scopul de a indica cele mai potrivite solutii pentru recuperarea animalului dumneavoastra.

Managementul durerii este standard si aplicabil la toate procedurile chirurgicale ale tesuturilor moi pentru a asigura confortul companionului dumneavoastra si pentru a parcurge o recuperare cat mai rapida.

Unde ne gasiti

Com. Alexandru cel Bun, DN15
La 5 minute de Piatra-Neamt


Vizualizaţi Ambulance Vet SRL pe o hartă mai mare

Program