Dotari

Pacientii nostri actuali si viitori si proprietarii acestora sunt asteptati la cabinetul nostru care, pe langa aspectul placut si linistitor, beneficiaza de dotari care se conformeaza cerintelor europene in materie, fiind capabil sa acopere o paleta larga de specializari precum si posibilitatea de a face examene de laborator (sange, urina, parazitologic, raclate cutanate, biopsii) in scop de diagnostic.

Interventiile chirurgicale se fac intr-o sala de operatie foarte bine dotata iar anestezia se face cu un aparat de narcoza inhalatorie care reduce considerabil riscul de accidente. In timpul interventiilor chirurgicale pacientii sunt monitorizati in permanenta (cu ajutorul unui oxypulsometru), crescandu-se astfel gradul de siguranta.

Urmarim cu atentie aparitia noilor produse medicamentoase si le integram in protocoalele terapeutice astfel incat pacientii nostri sa beneficieze de tot ce este mai bun.

Evidenta pe calculator ne ajuta sa va avem in atentie permanent si, cu acordul scris al dvs. (vezi textul acordului), sa putem sa va informam periodic (prin e-mail, posta, telefon) despre noutatile care apar si sa va instiintam din timp cu privire la tratamentele periodice (deparazitari interne, deparazitari externe si vaccinari).

In speranta ca v-am trezit interesul si ati hotarat sa ne treceti pragul, va garantam ca veti beneficia de toata atentia noastra iar companionul dvs. va primi o ingrijire atenta si calificata.

Unde ne gasiti

Com. Alexandru cel Bun, DN15
La 5 minute de Piatra-Neamt


Vizualizaţi Ambulance Vet SRL pe o hartă mai mare

Program